- Dołączono
- 20 Sty 2022
Najlepsze smaki jakie dzikowi wyszły to te kwaśne owoce leśne/jabłka i oczywiście niebieska malina
Obejrzyj poniższy film, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą witrynę jako aplikację internetową na ekranie głównym.
Uwaga: Ta funkcja może być niedostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno przeglądarki teraz używają AI by automatycznie tłumaczyć np. posty na reddicie. Może to to?przełączyłem sobie język na polski i jak to tylko niektóre naklejki są przetłumaczone? (reszta jest zjebana)
Wyświetl załącznik 9181955Wyświetl załącznik 9181960Wyświetl załącznik 9181966
sugestie:
fajno
niefajno
dobrze gada
niedobrze gada
xD
wygryw
zboczuch
coś takiego?
co tu się
ten uczuć
po chrześcijańsku
ciapate
polać mu
pojebało
autyzm
polityczka
Wyświetl załącznik 9181979Wyświetl załącznik 9181980 jprdl
ta jasne
Wyświetl załącznik 9181983 kto pytał
zaspał
debil
internetowy ból dupowy
Wyświetl załącznik 9181988 hindusranie
aj waj
jeśli AI tłumaczy "disagree" jako "haha", "winner" jako "smutne" i "informative" jako "złość" to chyba nie mamy się co spodziewać dnia sądu z terminatoraPodobno przeglądarki teraz używają AI by automatycznie tłumaczyć np. posty na reddicie. Może to to?
spermiarzzboczuch
moze niedojebanie zamiast tego? "co to niedojebany jestes jakis?" sie uzywa tak samo jak "are you autistic?" w angielskim (a przynajmniej mi sie tak wydaje)autyzm
po prostu bol dupy by bylo git imointernetowy ból dupowy
albo masz downa?moze niedojebanie zamiast tego? "co to niedojebany jestes jakis?" sie uzywa tak samo jak "are you autistic?" w angielskim (a przynajmniej mi sie tak wydaje)
no no dupsko piecze gitWyświetl załącznik 9182017
spierdolenie umysłowe
spermiarz takie sekistowskie trochę, co zboczonych bab tu nie ma?
kapelusik nie wiem, coś z bolącą dupą musi zostać a dałem takie bo się rymowało
"dupsko piecze" też by uszło
o no noalbo masz downa?
co byłem na imprezach to nigdy nie słyszałem żeby jakakolwiek baba prosiła o uwagę całej sali i z kielonem w łapie powiedziała coś uroczystego/podnoszącego na duchuale jesli spermiarz jest seksistowskie to polac mu tez seksistowskie bo co, baba dobrze powiedziec nie potrafi?
Może damy damom WTW wypowiedzieć się jak się teraz mówi na zboczenice?spermiarz takie sekistowskie trochę, co zboczonych bab tu nie ma?
autyzm lepiejmoze niedojebanie
nwm ja se zyje w gminie miejskiej i jest zajebiscieJa pierdolę, jak wy żyjecie w tych powiatowych. Już nie chcę z siebie robić chuj wie kogo bo sama jestem z zadupia, ale jednak człowiek zapomina jak tu chujowo jest.
Mam nieszczęście właśnie zapoznać się bliżej z lokalnym gastro i poziom bylejakości mnie rozjebał po prostu. A to niby "najlepsza knajpa w Kutnie" xD i tak powiecie, na chuj zamawiam żarcie w Kutnie, ale prezent na dzien ojca ( mojego teścia) - bo chciał tu zobaczyć muzeum i koszary wiec i wypadało mu obiad też kupić.
No i lista kurwa zarzutów:
Brak płatności kartą, żeby zamówić musisz sam popierdalać i zamawiać przy ladzie, płatność Z GÓRY (IKS KURWA DE), przy zamawianiu burgera brak pytania o stopień wysmażenia, każde żarcie przyszło osobno i mąż już zjadł a teść nawet nie dostał, frytki wyglądają jakby byly odgrzewane, jakieś takie oklapłe xD piwo butelkowe przyszło już nalane (chuj wie, czy dostałam butelkowe czy z kija), żarcie byle jakie, a cena 200 pln za 3 osoby, w mieście co ma 45k mieszkańców.
xD
jakim kurwa cudem w sandomierzu na tych tych z stoiskach z pamiatkami mozna placic karta a w knajpie nieopodal warszawy nie????Brak płatności kartą
Pani, tu nie ma pracy dla Jankesów o moim wysmażeniu.przy zamawianiu burgera brak pytania o stopień wysmażenia
ale to daje KLIMATBrak płatności kartą, żeby zamówić musisz sam popierdalać i zamawiać przy ladzie, płatność Z GÓRY (IKS KURWA DE), kibel jak ze szkoły z lat 90, przy zamawianiu burgera brak pytania o stopień wysmażenia, każde żarcie przyszło osobno i mąż już zjadł a teść nawet nie dostał, frytki wyglądają jakby byly odgrzewane, jakieś takie oklapłe xD piwo butelkowe przyszło już nalane (chuj wie, czy dostałam butelkowe czy z kija), żarcie byle jakie, a cena 200 pln za 3 osoby, w mieście co ma 45k mieszkańców.
DVSZAale to daje KLIMAT
Na chuj zamawiasz żarcie w KutnieMam nieszczęście właśnie zapoznać się bliżej z lokalnym gastro i poziom bylejakości mnie rozjebał po prostu. A to niby "najlepsza knajpa w Kutnie" xD i tak powiecie, na chuj zamawiam żarcie w Kutnie, ale prezent na dzien ojca ( mojego teścia) - bo chciał tu zobaczyć muzeum i koszary wiec i wypadało mu obiad też kupić.