PL Ogólny Wątek Polski - Czyli wszystko o naszych rodzimych lolkrowach

• 🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account

Aby utworzyć miejsce dla pogawędek nie na temat powinniśmy:

• Łączna liczba głosujących
    13
  • Ankieta zamknięta .
przełączyłem sobie język na polski i jak to tylko niektóre naklejki są przetłumaczone? (reszta jest zjebana)
1782208363557.png 1782208377247.png 1782208531359.png
sugestie:
👍fajno
👎niefajno
✅dobrze gada
❌niedobrze gada
:lol: xD
🎖️ wygryw
👄 zboczuch
ℹ️ coś takiego?
🤔 co tu się
❤️ ten uczuć
✝️ po chrześcijańsku
☪️ ciapate
🍹 polać mu
🌙 pojebało
🧩 autyzm
🗿 polityczka
1782208798428.png 1782208798438.png jprdl
🌈 ta jasne
1782208840986.png kto pytał
⏰ zaspał
🗑️ debil
🎩 internetowy ból dupowy
1782208956445.png hindusranie
✡️aj waj

Koc chłodzący 60 zł najtańszy lmao. Ciuchy lnianie i pościel zamiast, kiedyś nikt nie chciał i dostałbyś prawie za darmo bo każdy chciał bawełnę, teraz to towar luksusowy jak nasiona czija. Kurna mam jeszcze odziedziczone po rodzicach (którzy odziedziczyli od dziadków, którzy...) ręczniki kąpielowe z lnu, schną natychmiast a te z bawełny muszę wystawiać na balkon do wysuszenia po wzięciu prysznica bo w chałupie nie schną dość szybko i capią mokrym futrem.

Wczoraj chmury i upał jak cholera, dziś niebo nieskazitelnie błękitne i chłodniej. Nic w tym kraju nie jest normalne.

przełączyłem sobie język na polski i jak to tylko niektóre naklejki są przetłumaczone? (reszta jest zjebana)
Wyświetl załącznik 9181955Wyświetl załącznik 9181960Wyświetl załącznik 9181966
sugestie:
👍fajno
👎niefajno
✅dobrze gada
❌niedobrze gada
:lol: xD
🎖️ wygryw
👄 zboczuch
ℹ️ coś takiego?
🤔 co tu się
❤️ ten uczuć
✝️ po chrześcijańsku
☪️ ciapate
🍹 polać mu
🌙 pojebało
🧩 autyzm
🗿 polityczka
Wyświetl załącznik 9181979Wyświetl załącznik 9181980 jprdl
🌈 ta jasne
Wyświetl załącznik 9181983 kto pytał
⏰ zaspał
🗑️ debil
🎩 internetowy ból dupowy
Wyświetl załącznik 9181988 hindusranie
✡️aj waj
Podobno przeglądarki teraz używają AI by automatycznie tłumaczyć np. posty na reddicie. Może to to?

Podobno przeglądarki teraz używają AI by automatycznie tłumaczyć np. posty na reddicie. Może to to?
jeśli AI tłumaczy "disagree" jako "haha", "winner" jako "smutne" i "informative" jako "złość" to chyba nie mamy się co spodziewać dnia sądu z terminatora
a tak po prawdzie to grubas zwyczajnie zmienił domyślne nazwy i ikonki naklejek w wersji angielskiej, a wersja polska po prostu czerpie ze starego wzorca który najwidoczniej miał tylko cztery opcje do wyboru - lajk, śmieszki, smutne, wkurwiające

Wyświetl załącznik 9182017
spierdolenie umysłowe
spermiarz takie sekistowskie trochę, co zboczonych bab tu nie ma?
kapelusik nie wiem, coś z bolącą dupą musi zostać a dałem takie bo się rymowało
"dupsko piecze" też by uszło
no no dupsko piecze git

ale jesli spermiarz jest seksistowskie to polac mu tez seksistowskie bo co, baba dobrze powiedziec nie potrafi?
albo masz downa?
o no no
lepiej jakby sie to po prostu "dałn" nazywalo

ale jesli spermiarz jest seksistowskie to polac mu tez seksistowskie bo co, baba dobrze powiedziec nie potrafi?
co byłem na imprezach to nigdy nie słyszałem żeby jakakolwiek baba prosiła o uwagę całej sali i z kielonem w łapie powiedziała coś uroczystego/podnoszącego na duchu :sighduck:

mi sie podoba ze ńółł uruchomil to kiwifarms.pa ale nazw emotek w wersji hiszpanskiej nie zmienil wiec informative tez jest zlosc a disagree jest haha :sighduck:

Ja pierdolę, jak wy żyjecie w tych powiatowych. Już nie chcę z siebie robić chuj wie kogo bo sama jestem z zadupia, ale jednak człowiek zapomina jak tu chujowo jest.
Mam nieszczęście właśnie zapoznać się bliżej z lokalnym gastro i poziom bylejakości mnie rozjebał po prostu. A to niby "najlepsza knajpa w Kutnie" xD i tak powiecie, na chuj zamawiam żarcie w Kutnie, ale prezent na dzien ojca ( mojego teścia) - bo chciał tu zobaczyć muzeum i koszary wiec i wypadało mu obiad też kupić.

No i lista kurwa zarzutów:
Brak płatności kartą, żeby zamówić musisz sam popierdalać i zamawiać przy ladzie, płatność Z GÓRY (IKS KURWA DE), kibel jak ze szkoły z lat 90, przy zamawianiu burgera brak pytania o stopień wysmażenia, każde żarcie przyszło osobno i mąż już zjadł a teść nawet nie dostał, frytki wyglądają jakby byly odgrzewane, jakieś takie oklapłe xD piwo butelkowe przyszło już nalane (chuj wie, czy dostałam butelkowe czy z kija), żarcie byle jakie, a cena 200 pln za 3 osoby, w mieście co ma 45k mieszkańców.
xD

Ja pierdolę, jak wy żyjecie w tych powiatowych. Już nie chcę z siebie robić chuj wie kogo bo sama jestem z zadupia, ale jednak człowiek zapomina jak tu chujowo jest.
Mam nieszczęście właśnie zapoznać się bliżej z lokalnym gastro i poziom bylejakości mnie rozjebał po prostu. A to niby "najlepsza knajpa w Kutnie" xD i tak powiecie, na chuj zamawiam żarcie w Kutnie, ale prezent na dzien ojca ( mojego teścia) - bo chciał tu zobaczyć muzeum i koszary wiec i wypadało mu obiad też kupić.

No i lista kurwa zarzutów:
Brak płatności kartą, żeby zamówić musisz sam popierdalać i zamawiać przy ladzie, płatność Z GÓRY (IKS KURWA DE), przy zamawianiu burgera brak pytania o stopień wysmażenia, każde żarcie przyszło osobno i mąż już zjadł a teść nawet nie dostał, frytki wyglądają jakby byly odgrzewane, jakieś takie oklapłe xD piwo butelkowe przyszło już nalane (chuj wie, czy dostałam butelkowe czy z kija), żarcie byle jakie, a cena 200 pln za 3 osoby, w mieście co ma 45k mieszkańców.
xD
nwm ja se zyje w gminie miejskiej i jest zajebiscie
mamy zagranicznych prowadzacych zagraniczne restauracje (i tu nie mowie o ciapatych prowadzacych kebaby tylko o Białych ludziach dzielacych sie z nami ich kuchnia) ktore nie sa drogie a smakuja zajebiscie
imo to po prostu common mazowieckie L
Brak płatności kartą
jakim kurwa cudem w sandomierzu na tych tych z stoiskach z pamiatkami mozna placic karta a w knajpie nieopodal warszawy nie????

Brak płatności kartą, żeby zamówić musisz sam popierdalać i zamawiać przy ladzie, płatność Z GÓRY (IKS KURWA DE), kibel jak ze szkoły z lat 90, przy zamawianiu burgera brak pytania o stopień wysmażenia, każde żarcie przyszło osobno i mąż już zjadł a teść nawet nie dostał, frytki wyglądają jakby byly odgrzewane, jakieś takie oklapłe xD piwo butelkowe przyszło już nalane (chuj wie, czy dostałam butelkowe czy z kija), żarcie byle jakie, a cena 200 pln za 3 osoby, w mieście co ma 45k mieszkańców.
ale to daje KLIMAT

ale to daje KLIMAT
DVSZA

Na chuj zamawiasz żarcie w Kutnie :story:

az mi sie przypomnialo jak odwiedzilismy dziadka w sanatorium chuj wie ile lat temu (w zeszlej dekadzie) to odwiedzilismy jakas polska knajpe z polska kuchnia i bylo zajebiscie ja zem se zamowil kotlecika z fryteczkami i fryteczki byly dobre takie grube widac ze robione a nie kupione kotlecik tez byl dobry i ogolnie polecam i placilismy karta

faktycznie common mazowieckie L

Uważanie że mazowieckie jest jakoś rozwinięte gdzie 20-30km od największych miast są dalej miejscowości dupami szczekają. Jeszcze się dowiecie że są wioski które zatrzymały się w latach 90'/00' w których cała populacja pracuje na jednym zakładzie, robią zakupy w jednym sklepie i chodzą do jednego kościoła - bo nie jest to miejscowość z asfaltową drogą krajową czy ekspresówką - są rzeczywistością. O zgrozo, jeszcze płacą gotówką.

Poziom threadu spada do hugboxa w którym ludzie piszą co dziś/10 lat temu jak ruchali psa jak sra/wczoraj jedli. Albo nieudane zaloty studenciaka z niebinarną 'kobietą' [citation needed]. Polska gurom.

Wstecz
Top Na dole