PL Polskie Luźne Dyskusje - Czyli pogaduchy o dupie marynie i nie tylko

• 🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Wkurwiłem szefa tym obrazkiem xDDDD
1587428139-0.jpg

Pragnę wam powiedzieć, że nie wiem czemu wątek leży i robi pod siebie, ale naprawdę powinniście się bardziej postarać. Tyle MB pamięci serwera się pierdoli, bo żadna matka-polka tutaj nie zstąpi i nie popierdoli w wątku, ot tak, dla zwały.

Smutek mnie ogarnia wszechmocny, że wszystko leci do innego wątku pomimo tutejszego, który był bardzo ciekawy w duskusje na poziomie i w kulturze.

wczoraj w wątku polskim pojawił się zadymiarz, to od razu Polaczki ściągnęły szefa w dół… Taki właśnie mamy mental….

Ostatnio Mountains of Lava Inc. zgriefowało jakiś polski majkraft SMP o nazwie Reborn SMP i dzieci im płaczą w komentarzach. Śmiesznie się czyta tbh

Dla tych co nie wiedzą Lava Inc. rozpierdala serwery tylko jeśli mają online-mode wyłączony (można grać na piratach) i nie ma whitelisty (co takie jutuberskie serwery SMP raczej powinny mieć...)

>non-premium
>bez libauth-inject
>bez whitelisty

No ciekaw jestem czego oczekiwali, tylko się o to kurwa prosili. Do tego brak backupów, amatorka po całości. xD

I ten płacz podstawówki o "dwa lata historii chlip chlip". Ja mam kurwa z 13 lat historii na dysku, od pierwszego świata, mody, zrzuty ekranu, chuja tam wiedzą o historii. Te szczyle nigdy nie grały w Minecrafta. Prawdziwe gigachady pamiętają JJayJokera, CTSG, BuraczkaCebulaczka i Yogscast. A nie jakiś gównokanał który ma poniżej 100k subów.

To już chyba oznaka starzenia, zrzędzenie o to jak to Minecraft kiedyś był lepszy. Nie podoba mi się to.

BuraczkaCebulaczka
Szkoda że gość przestał nagrywać i się zrobił kolejny podcast bro. Jego filmy o broni palnej też były fajne.

Chociaż wsm patrząc na to jak cała reszta tych ludzi skończyła to dobrze. W najbliższym wypadku robią kontent dla gen alfa. W najgorszym spierdalają przed listem gończym.

Mógłbym w tym momencie napisać najdłuższego politycznego spergposta, ale powiem tylko tyle:
Moim zdaniem, jest to bardzo fascynujące, jak Konfederacja szybko rośnie w sondażach i jak dużo Lewica upadła.
Szczerze mówiąc, nie jestem fanem żadnych partii w tym państwie, ale jestem gotowy na więcej cyrków przez następne kilka lat.
:cunningpepe:

Wstecz
Top Na dole