PL Ogólny Wątek Polski - Czyli wszystko o naszych rodzimych lolkrowach

Aby utworzyć miejsce dla pogawędek nie na temat powinniśmy:

• Łączna liczba głosujących
    13
  • Ankieta zamknięta .
No i próbuję rozpracować, co ja takiego złego napisałem, że zaprosili mnie wypierdalać do A&N.
Baby Plotkują to folwark Lidlowej, tam za byle co można zjeść tempbana jeżeli wpadniesz jej w oko albo po prostu cię nie lubią za opinie odstające od Jedynej Słusznej (forma żeńska obowiązkowo).

Jako gościu i tak nie ma tam nic ciekawego chyba że interesują cię jadowite dyskusje nt. jakie ciuchy i makijaż zakłada ta czy inna lolkrowa.

mozesz miec becz00nie z idubbza np
to tak bardziej jako turysta
W monitorowanych mam stamtąd jeno wątek o Venus Angelic i tylko dlatego, że widziałem ją kiedyś z jej mamuśką na żywo w Rozmowach w Toku. Chyba ze 3 razy dostałem bana na miesiąc na całe subforum tylko za to, że śmiałem się w ogóle odezwać w man-hate thread. Lidl ma mnie w ignorach ofc ale chyba szybciej byłoby wymienić, kogo nie ma.
Taka ciekawostka: jeżeli zapytasz się ją o coś niewygodnego (np. dlaczego udaje że nie wie o tym, że Naczelnik za młodu groził nastolatce gwałtem analnym ze skutkiem śmiertelnym) to modzi kasują ci to z prędkością światła i bez powiadamiania ciebie o tym. Hmmm.

Taka ciekawostka: jeżeli zapytasz się ją o coś niewygodnego (np. dlaczego udaje że nie wie o tym, że Naczelnik za młodu groził nastolatce gwałtem analnym ze skutkiem śmiertelnym) to modzi kasują ci to z prędkością światła i bez powiadamiania ciebie o tym. Hmmm.
ćśśśśś ziomus chce zakisic ogura nie przeszkadzaj mu
W monitorowanych mam stamtąd jeno wątek o Venus Angelic i tylko dlatego, że widziałem ją kiedyś z jej mamuśką na żywo w Rozmowach w Toku. Chyba ze 3 razy dostałem bana na miesiąc na całe subforum tylko za to, że śmiałem się w ogóle odezwać w man-hate thread. Lidl ma mnie w ignorach ofc ale chyba szybciej byłoby wymienić, kogo nie ma.
dlatego ja tego gowna nie tykam xdxdxd
a zreszta ja teraz z kiwifarms praktycznie nie korzystam bo studia zabieraja czas, co najwyzej w crabshacku pogadam ale to tyle

Baby Plotkują to folwark Lidlowej, tam za byle co można zjeść tempbana jeżeli wpadniesz jej w oko albo po prostu cię nie lubią za opinie odstające od Jedynej Słusznej (forma żeńska obowiązkowo).

Jako gościu i tak nie ma tam nic ciekawego chyba że interesują cię jadowite dyskusje nt. jakie ciuchy i makijaż zakłada ta czy inna lolkrowa.
no dobra ale niektóre bekokrowy to baby i one podlegają pod beauty parlor, na tematy makijażowe nie wchodzę, bo się nie znam.
a właśnie o co chodzi z tą Lidlową? Bo ona ma avatar jak no nastolatka a nie kobieta 18+ i ma zablokowany profil, co oznacza, że jest słaba psychicznie

Problem jest taki, że moim chyba ulubionym wątkiem jak na razie (poza moimi wysoce-merytorycznymi wątkami w Q&A oczywiście) jest Tard Baby General, który jest w beauty parlor. Ale resztę może sobie faktycznie odpuszczę, bo jeszcze 5 postów i będę miał reaction score negative.
to tak bardziej jako turysta
Przecież ona ma zablokowany profil domyślnie co nie, że nie można patrzeć.
Co Ty pieprzysz o Naczelniku naszym litościwie panującym?

ćśśśśś ziomus chce zakisic ogura nie przeszkadzaj mu

dlatego ja tego gowna nie tykam xdxdxd
a zreszta ja teraz z kiwifarms praktycznie nie korzystam bo studia zabieraja czas, co najwyzej w crabshacku pogadam ale to tyle
man-hate woman-hate oba jebać, wojna płci do niczego nie prowadzi i mnie wkurwia

Studia Ci zabierają czas? Widać, że pierwszy rok, potem będzie lepiej :)

Śmiechrkowowy Salon to chyba najbardziej bezwartościowe podforum na tym grajdole. Mam tam łącznie 17 postów. Co polurkuję to widzę tylko babski jad, chyba że zahaczę o freda o Szantal, wtedy śmierdzi starym boczkiem.
Lidlówa (Lidlka?) poszła na listę zablokowanych po tym jak po którejś masowej strzelaninie w Stanach wtarabaniła się do wątku i jebnęła coś pokroju "A teraz słuchaj dlaczego ta masakra najbardziej uderzyła w kobiety a mężczyźni to jebane gówno".

pierwszy semestr na kierunku gdzie fizyka jest dosyc wazna

a ja z fizyki chujowy jestem xddddd
Dasz se radę luz. Musisz się nauczyć fizyki i się ona szybko skończy, ja też nie radziłem se jakoś wybitnie w szkole. Poza tym profesorzy trochę jakby rujnują Twoją wiarę w siebie, przynajmniej u mnie tak było, że słyszałem, że powinienem opuścić studia a potem nagle się okazywało, że mam dobrą ocenę. Także nie zdziwię się, jak się okaże, że z tej fizyki będziesz miał 4.5 albo 5 xd

Śmiechrkowowy Salon to chyba najbardziej bezwartościowe podforum na tym grajdole. Mam tam łącznie 17 postów. Co polurkuję to widzę tylko babski jad, chyba że zahaczę o freda o Szantal, wtedy śmierdzi starym boczkiem.
Przekonaliście mnie porzucam beauty parlor poza dwoma wątkami. Będę siedział na podforum inteligenckim czyli Q&A,

Dasz se radę luz. Musisz się nauczyć fizyki i się ona szybko skończy, ja też nie radziłem se jakoś wybitnie w szkole. Poza tym profesorzy trochę jakby rujnują Twoją wiarę w siebie, przynajmniej u mnie tak było, że słyszałem, że powinienem opuścić studia a potem nagle się okazywało, że mam dobrą ocenę. Także nie zdziwię się, jak się okaże, że z tej fizyki będziesz miał 4.5 albo 5 xd
ze mna jest taki problem ze w szkole sredniej a szczegolnie w podstawowce nie musialem sie uczyc, a jak juz to zakuć cos na sprawdzian dzien przed
a tu nie dosc ze trzeba sie na biezaco uczyc to jeszcze trzeba to choc troche rozumiec
i sie jeszcze do tej zmiany nie dostosowalem

To się naucz czytać ze zrozumieniem, jest jak wół napisane że temat jest baby-only, no kolego
A to oni jakoś sprawdzają, trzeba wysyłać zdjęcie kostek i skóry głowy?
ze mna jest taki problem ze w szkole sredniej a szczegolnie w podstawowce nie musialem sie uczyc, a jak juz to zakuć cos na sprawdzian dzien przed
a tu nie dosc ze trzeba sie na biezaco uczyc to jeszcze trzeba to choc troche rozumiec
i sie jeszcze do tej zmiany nie dostosowalem
No to masz predyspozycje, idź do tematu shadow libraries i tam się naucz i se spirać książkę How to study albo jakąś w tym stylu od cholery tego jest

Wątek o porady od kobiet to kiedyś była beka w huj.

Teraz to głównie nudy bo ludzie głównie o prezenty pytają ale panie kiedyś to było. Tego typu wątki zawsze przyciągają największe spierdoliny. Na jednej stronie gościu pyta co kupić dla żony na prezent, stronę później wpada najlepsze co /adv/ ma do zaoferowania i 10 stron wojny damsko-męskiej. Zwłaszcza jak się pierwsza dama KF zacznie udzielać.

Nic tylko popcorn jeść i się śmiać.

moja baba jest na kierunku humanistycznym na jednym z najbardziej znanych uczelni w polsce

raz jej zadaniem domowym bylo napisac opowiadanie
Wiesz może to opowiadanie miało 30 stron i spełniało określone warunki. Mnie koledzy pokazywali mema chyba mnie wkręcali, że na jakimś zarządzaniu czy pochodnej zarządzania nwm zajęcia polegały na wyklejankach kolaż się to chyba nazywa jak na ASP normalnie. Tylko poziom był niższy niż na ASP.

moja baba jest na kierunku humanistycznym na jednym z najbardziej znanych uczelni w polsce

raz jej zadaniem domowym bylo napisac opowiadanie
Jak na twoim kierunku nie ma przynajmniej jednego przedmiotu z wejściówkami co semestr to to nie jest prawdziwy kierunek i skończysz w maku.

Ej mówcie o co cho, jest jakiś wątek, w którym jest to opisane?
byly teorie spiskowe ze ńółł zbanowal @frick marisa tylko dlatego ze lidlowa tak chciala

potem wielki tucznik zaczal majstrowac przy wyszukiwaniu i sie okazalo ze mozna wyszukiwac wszystkie dmy nie wazne czy w nich jestes czy nie

no to @Toji Suzuhara wyszukal @frick marisa i faktycznie ostatnie co bylo to sprzeczka typa z lidlowa i wyszlo ze teorie spiskowe byly prawdziwe

ogolnie to nie ma watku wszystko bylo w crabshack 26 25, ktory juz chyba automatycznie zostal usuniety

Wstecz
Top Na dole