GR Ελληνική Λολγελάδα Γενική Συζήτηση - Δυτικές Τουρκικές Λολγελάδες

• 🇵🇦 Nuestro primer dominio localizado está en español en kiwifarms.pa. Our first localized domain is on Spanish on kiwifarms.pa.
  • Want to keep track of this thread?
    Accounts can bookmark posts, watch threads for updates, and jump back to where you stopped reading.
    Create account
Δεν πειράζει, μπορώ να περιμένω μέχρι να είστε έτοιμοι για το νήμα για Nicktron και Hayate. Θέλω να μάθω περισσότερα και γι' αυτούς. Μερικές φορές κάνω γραμματικά λάθη όπως αυτό επειδή είμαι λίγο εκτός πρακτικής και επίσης δεν γνωρίζω ορισμένες λέξεις αργκό όπως λέξεις στο διαδίκτυο. Ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι.
Μην ανησυχείς, το πας πολύ καλά. Τα ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα, αν θες βοήθεια με ο,τιδήποτε γραμματικό/ελληνικό στείλε μου μήνυμα.

Θα ήθελα επίσης να επιστήσω την προσοχή της ομάδας στον Red Dragon, έναν καθυστερημένο στο hayate army. Ειλικρινά χρειάζεται κάποιος να κάτσει να δει ο,τι έχουν κάνει αυτοί οι καθυστερημένοι, όσοι τους έβλεπαν τους έβλεπαν ειρωνικά

Gotta gather some information on him first, get a draft and shit.

IIRC he's like, an Albanian guy living in a Greek slum (he went to prison for beating up disabled people ON STREAM) who made a living in the mid-to-late 2010s by being toxic on League of Legends and for his bif with another (an actual one this time) Greek lolcow named Nicktron. What did he do to deserve the beef with him? He was bad at League of Legends!
English vid:
https://youtube.com/watch?v=skIUZdXTOi8
Greek vid (no subs)
https://youtube.com/watch?v=Z1qhwL_tSMU:15I like this one because Hayate opens up with this legendary line:
"Nicktron, μίλα Ελληνικά βλάκα, έχουν βγεί όλοι οι viewers σου Έλληνες."
Which means "Nicktron, speak Greek you jerk, all your viewers came out as Greeks".
Man, with the prevalence of the Greek vs Turk debate vid, and the fact that he's imprisoned, a full-blown Hayate thread is in order, but too bad noone here is Greek to cover him- wait a minute...

Σήμερα βγήκε η είδηση πως αθωώθηκε για τις κατηγορίες. Αν πω ότι δεν το περίμενα θα γράψω ψέματα. Υπήρχε και προηγούμενο με την Αννίτα Πάνια που έκανε λίγο πολύ τα ίδια στην tv, πιστεύω εκεί πάτησαν οι δικηγόροι.

Υπήρχε και προηγούμενο με την Αννίτα Πάνια που έκανε λίγο πολύ τα ίδια στην tv, πιστεύω εκεί πάτησαν οι δικηγόροι.
Και η Πάνια καλά την έκανε τη δουλειά της, σωστά και με συμβόλαια, ξέρω κόσμο που πήγε στην Πάνια και δεν ήταν ποτέ ΑΜΕΑ ή ανήμποροι συναίνεσης. Μια χαρά ιδιότροποι και προβληματικοί που ήθελαν λεφτά και προσοχή, έτσι πήγαν και στον χαγιατε.

Βάρδος και Red Dragon ΑΜΕΑ δεν είναι ούτε θύματα εκμετάλλευσης, μαλάκες είναι. Κάτι οι μοραλιστικές πίπες του μπουγια ώρα καλή που έλεγε σε μεγάφωνο, κάτι πως τότε συνέλαβαν τον Λευτέρη που όντως έδερνε ανάπηρους, έγινε η σύνδεση και τα βοθροκάναλα έσυραν τον χαγιατε στη σαπίλα, τιτάνιο έργο να δυσφημίσεις τέτοιον άνθρωπο. Τώρα θα τους πάρει αποζημίωση για ένα χρόνο προφυλάκιση λες και δολοφόνησε άνθρωπο, και αποζημίωση, ζήτω η κρατική δικαιοσύνη.

Σήμερα βγήκε η είδηση πως αθωώθηκε για τις κατηγορίες. Αν πω ότι δεν το περίμενα θα γράψω ψέματα. Υπήρχε και προηγούμενο με την Αννίτα Πάνια που έκανε λίγο πολύ τα ίδια στην tv, πιστεύω εκεί πάτησαν οι δικηγόροι.
Λένε πως δεν υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που έκανε (που όντως τα έκανε), που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Περισσότερα γέλια για μας.

Και η Πάνια καλά την έκανε τη δουλειά της, σωστά και με συμβόλαια, ξέρω κόσμο που πήγε στην Πάνια και δεν ήταν ποτέ ΑΜΕΑ ή ανήμποροι συναίνεσης. Μια χαρά ιδιότροποι και προβληματικοί που ήθελαν λεφτά και προσοχή, έτσι πήγαν και στον χαγιατε.

Βάρδος και Red Dragon ΑΜΕΑ δεν είναι ούτε θύματα εκμετάλλευσης, μαλάκες είναι. Κάτι οι μοραλιστικές πίπες του μπουγια ώρα καλή που έλεγε σε μεγάφωνο, κάτι πως τότε συνέλαβαν τον Λευτέρη που όντως έδερνε ανάπηρους, έγινε η σύνδεση και τα βοθροκάναλα έσυραν τον χαγιατε στη σαπίλα, τιτάνιο έργο να δυσφημίσεις τέτοιον άνθρωπο. Τώρα θα τους πάρει αποζημίωση για ένα χρόνο προφυλάκιση λες και δολοφόνησε άνθρωπο, και αποζημίωση, ζήτω η κρατική δικαιοσύνη.

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν πως τα κανάλια καλούσαν τον Λευτέρη και είχαν περισσότερο φιλική στάση προς αυτόν ενώ είναι ξεκάθαρο ότι εξαιτίας του ξεκίνησαν οι διαδικασίες από την δικαιοσύνη και πήρε η μπάλα και τον Χαγιάτε.

Λένε πως δεν υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που έκανε (που όντως τα έκανε), που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Περισσότερα γέλια για μας.

Αυτόν τον μήνα βγαίνει ο Λευτέρης και σύμφωνα με τους δικούς του θα συνεχίσει κανονικά τα streams σε αντίθεση με τον Χαγιατε που το γύρισε αποκλειστικά στο τικτοκ

Αφαΐκ που λένε και στο χωριό μου θυμάμαι πως ο Αρχηγός και ΣΙΑ τραβολογούσαν ένα παιδί με νοητική υστέρηση στα λάιβ του, τον έδερναν, τον κορόιδευαν και σχεδόν σε κάθε στρίμ τους ζήταγε να τον πάνε "στις κυρίες". Αστείο/τραγικό.

Έντιτ: μάλλον ο Λευτέρης ήταν.

Αφαΐκ που λένε και στο χωριό μου θυμάμαι πως ο Αρχηγός και ΣΙΑ τραβολογούσαν ένα παιδί με νοητική υστέρηση στα λάιβ του, τον έδερναν, τον κορόιδευαν και σχεδόν σε κάθε στρίμ τους ζήταγε να τον πάνε "στις κυρίες". Αστείο/τραγικό.

Έντιτ: μάλλον ο Λευτέρης ήταν.

Αν είχε ξύλο μέσα κατά 90% ήταν ο Λευτέρης. Κάτι μου λέει πως το παιδί ήταν ο Φοίβος αν και μπορεί να κάνω λάθος

Βλέπω αυτόν τον καραγκιόζη που τον λένε λίγδα στον δρόμο στο yt και μου κάνει εντύπωση που δεν εχει υλικό εδώ. Επίσης Ασλαμάς με σκαλτσόνε περίμενα κάτι, έχει τρομερό lore απο πίσω

Προσωπικά, πέρα από Ελένη Λουκά, Σάκη Ρουβά του Πειραιά και άλλους άκακους lolcows, έχω ξεχωρίσει ως dramacow μια που λέγεται Μικαέλα Ζορμπά.
Είχε γίνει γνωστή από viral video, που παράγγελνε και καλά Goody's από το βήμα της Βουλής, και τώρα έχει καταντήσει να βρίζεται με όλο τον κόσμο και
να μαζεύει μηνύσεις και αγωγές από διάσημα πρόσωπα. Εννοείται έχει πει και ρατσιστικές και αντισημιτικές χοντράδες και έχει εμμονή με τα όπλα.

Δεν ξερω αν ειναι lolcow αλλα βρηκα αυτη τη σελιδα
https://www.tiktok.com/video/7515353427623365910
Ό,τι και να ήταν δεν υπάρχει πλέον. Πρέπει ο αναρτητής να έκανε το προφίλ του ιδιωτικό. Όχι ότι γνωρίζω διότι δεν χρησιμοποιώ το TikTok. Για αυτό κράζει ο Null να αρχειοθετούμε τα πάντα τοπικά. Εάν μιλούσε Ελληνικά θα σε αποκεφάλιζε :dienull:. Όμως δεν προσφέρω ούτε εγώ κάτι σχετικό στο νήμα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερος.

Βλέπω τον Hayate να ξανά μπαίνει μέσα. Ο Φοίβος έχει ξεκινήσει να κάνει πιάτσα και ο Hayate ανάρτησε ένα βίντεο όπου τον είχε βάλει να μετράει τα χρήματα που έβγαλε. Εντωμεταξύ έχει μάνα δικηγόρο αν δεν κάνω λάθος και τον έχει αφήσει αμολητό να παίρνει πίπες και να δίνει κωλο για να ζήσει, της έφταιγαν τα streams μετά.

Βλέπω τον Hayate να ξανά μπαίνει μέσα. Ο Φοίβος έχει ξεκινήσει να κάνει πιάτσα και ο Hayate ανάρτησε ένα βίντεο όπου τον είχε βάλει να μετράει τα χρήματα που έβγαλε. Εντωμεταξύ έχει μάνα δικηγόρο αν δεν κάνω λάθος και τον έχει αφήσει αμολητό να παίρνει πίπες και να δίνει κωλο για να ζήσει, της έφταιγαν τα streams μετά.
Ο Σωτήρης Κατσουλιέρης / @Stoner Miko ήθελε να γράψει ένα ξεχωριστό νήμα για ο Hayate και ο Nicktron μαζί μου, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ επειδή έκανε ένα λάθος με το OPSec του και έφυγε από την ιστοσελίδα αφού αποκαλύφθηκαν οι πορνογραφικοί λογαριασμοί του. Ήθελε να κάνει το νήμα για ο Hayate και ο Nicktron τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ώστε να μπορούν να το διαβάσουν περισσότεροι άνθρωποι. Μπορώ να βοηθήσω αν κάποιος θέλει να το γράψει.

Ο Σωτήρης Κατσουλιέρης / @Stoner Miko ήθελε να γράψει ένα ξεχωριστό νήμα για ο Hayate και ο Nicktron μαζί μου, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ επειδή έκανε ένα λάθος με το OPSec του και έφυγε από την ιστοσελίδα αφού αποκαλύφθηκαν οι πορνογραφικοί λογαριασμοί του. Ήθελε να κάνει το νήμα για ο Hayate και ο Nicktron τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ώστε να μπορούν να το διαβάσουν περισσότεροι άνθρωποι. Μπορώ να βοηθήσω αν κάποιος θέλει να το γράψει.

Προσωπικά δεν έχω τόσες γνώσεις ώστε να γράψω για τον Hayate, ξεκίνησα να ψάχνω και να τον παρακολουθώ μετά την φυλάκιση. Δεν έχω πλήρη εικόνα της φάσης του από την αρχή όταν ξεκίνησε το hayate network

Bisexual μισογύνης, Ελληνάρας μισός Βούλγαρος ναζί ο οποίος ζητάει τον θάνατο των ΑΜΕΑ, έχει γράψει ομοφυλοφιλικά fanfiction, μισεί τους Πόντιους και είναι υπέρ του Κεμάλ Ατατούρκ, έδειχνε τον πουτσο του σε live στο tiktok, τον έχουν διώξει από το Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε νομική διότι τον έπιασαν να αυνανίζεται στην τάξη, ψάχνει να βρει ανήλικα αγόρια, έστειλε dick pics σε τουλάχιστον ένα από αυτά

Ostatnio edytowane:
Τεράστιο lolcow δυστυχώς τα κανάλια του στο tiktok πέφτουν αστραπιαία

Ostatnio edytowane:
https://youtube.com/watch?v=sAtKMWdByuQ
Bisexual μισογύνης, Ελληνάρας μισός Βούλγαρος ναζί ο οποίος ζητάει τον θάνατο των ΑΜΕΑ, έχει γράψει ομοφυλοφιλικά fanfiction, μισεί τους Πόντιους και είναι υπέρ του Κεμάλ Ατατούρκ, έδειχνε τον πουτσο του σε live στο tiktok, τον έχουν διώξει από το Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε νομική διότι τον έπιασαν να αυνανίζεται στην τάξη, ψάχνει να βρει ανήλικα αγόρια, έστειλε dick pics σε τουλάχιστον ένα από αυτά
Είναι από Ξάνθη, ο πατέρας του είναι νομικός και επειδή το ψάχνει αστυνομία τώρα είναι στην Βουλγαρία μαζί με την γιαγια του, έχει και Grindr προφίλ που χρησιμοποιεί όταν έρχεται στην Ξάνθη, όλοι στο τικτοκ το ξέρουν ως μυστης

Είναι από Ξάνθη, ο πατέρας του είναι νομικός και επειδή το ψάχνει αστυνομία τώρα είναι στην Βουλγαρία μαζί με την γιαγια του, έχει και Grindr προφίλ που χρησιμοποιεί όταν έρχεται στην Ξάνθη, όλοι στο τικτοκ το ξέρουν ως μυστης

Αν θυμάμαι καλά σε ένα τικτοκ είχε αναφέρει πως αναγκάστηκε να φύγει Αγγλία για τα Χριστούγεννα. Ειχε αναρτήσει το βίντεο του κάποιος άλλος, δεν έχω προλάβει κανέναν από τους λογαριασμούς του πριν κλείσουν.

Wstecz
Top Na dole